Monday, February 28, 2022

Essä om julen

Essä om julen



Ofta gick den avgiften till flera välgörenhetsorganisationer som han var involverad i under hela sin livstid, uppsats om julen. Det är dagen då människor samexisterar med sina familjer och följeslagare och berömmer evenemanget med eufori, energi och lycka och sänder budskapet om harmoni, kärlek och absolution. Kristus, härskaren i alla avseenden och deras hjärtan, levde i absolut blygsamhet. En mycket viktig del av julen över hela världen är handlingen att dela och ge presenter som äger rum på juldagen, det finns några länder som utövar handlingen uppsats om julen gåvoutdelning och gåvodelning den 6 januari och även på Sankt Nikolaus dag. Man kan skriva i evigheter om de många under som julen inspirerar människor. Cookien används för att lagra användarens samtycke för cookies i kategorin "Analytics".





Nya Inlägg



Hur många gånger har du inte tänkt som barn att ikväll kommer jultomten och ge presenter till dig? Många gånger kan du faktiskt få dem även om de är presenter från din familj, uppsats om julen. Sådant är jultomtens vurm och gåvorna, julgranar som är förknippade med julens högtid, uppsats om julen. Det är en festival som lockar människor av all tro till den. Eftersom vi är en av de festivaler som firas allmänt över hela världen är det viktigt för oss att veta uppsats om julen denna högtid kallar vi jul.


Det har en historia till det tillsammans med några markerade traditioner som följer med det. För att göra eleverna medvetna om allt detta har vi tagit fram långa uppsatser för studenter som ska upplysa dem mer om denna festival. Innehåll Lista över uppsatser om jul på engelska Uppsats om jul — Uppsats 1 ord Uppsats om jul: Ursprung, betydelse och slutsats — Uppsats 2 ord Uppsats om jul — Uppsats 3 ord Uppsats om jul: A Cultural Festivity — Uppsats 4 ord Uppsats om jul Essä om julen — Essay 5 Words Essay on Christmas: History, Celebrations and Decorations — Essay 6 Words. Julen firas varje år den 25 december. Det är främst de kristnas högtid. Vintrarna i december bär på en festlig känsla.


Vanligtvis, uppsats om julen, firandet börjar långt före huvuddagen och fortsätter i cirka 2 veckor efter det, uppsats om julen. Män och kvinnor firar jul för att hedra Jesu Kristi födelse, uppsats om julen. Religiösa människor går till kyrkan och tänder ljusen för att be till sin Gud, Jesus Kristus. En festival som är lika älskad och omhuldad av vuxna och barn. Folk tar också med sig en julgran till sina hem och dekorerar den med färgglada bollar, band och röda strumpor. Marknadsbutiker och utställningslokaler visar ett tema med glittrande röda och vita färger för att skapa julstämning.


På julnatten, uppsats om julen, folk njuter av en stor fest och delar gåvor med varandra. Hemgjorda traditionella plommonkakor, uppsats om julen, cupcakes och muffins är de speciella godsakerna på julen. Barnen får massor av presenter och nya klänningar. Julen är en glädjefest. Det handlar om att dela och hjälpa andra. Den här dagen minns människor Jesus Kristus och hans lärdomar i livet. Festivalen lär oss definitivt att utöva vänlighet och kärlek mot varandra och hjälpa dem som har mindre än oss. Julen är en tid av glädje, frid och lycka. Det är den speciella säsongen som är avsatt för att fira Jesu Kristi födelse. Även om detta var dess ursprungliga syfte, har firandet av jul vuxit till att bli en symbolisk tid för att leva i fred och kärlek.


Julen är i grunden en påminnelse om varför vi bör hålla oss till de djupaste delarna av vår mänsklighet. Det vill säga, genom att fira, påminns vi om att vi ska dela, ge till de mindre privilegierade, umgås med nära och kära och ha en positiv syn på livet i allmänhet, uppsats om julen. Många människor antar att julen är strikt en kristen firande och de skulle ha rätt om moderna bevis ska beaktas. Men när det gäller dess ursprung kan denna uppfattning inte vara längre från sanningen. I verklig mening uppstod julen några decennier efter Jesu födelse i det gamla romerska riket. Julen emanerade som det hedniska firandet av konceptet känt som Saturnalia, uppsats om julen. Detta firande syftade till att fira solens återkomst och slutet av vintern.


Firandet är vanligtvis en veckolång affär och präglas av laglös verksamhet och ett system med straffbefrielse från laglösa handlingar som bostadsbrott. På 300-talet anpassade kristna den sista dagen av Saturnalia till att fira julen. Syftet var att få uppsats om julen att förknippa denna period med positiva saker. Följaktligen konverterade massor av hedningar till kristendomen med löftet att de fortfarande kunde fira sin tradition i denna dag. Huruvida Jesus faktiskt föddes den 25 december är inte styrkt uppsats om julen historiska bevis.


Varför firar vi jul? Varför gör vi den extra milen för att fira, ge och skapa en atmosfär av glädje? Svaren på dessa frågor är många men vi skulle nämna några. Julen är en välkänd kristen högtid som infaller i december, firad över hela världen och känd för sina dekorationer och jultomten. Julen firas den 25 december, med anledning av Jesu Kristi födelse. Man kan skriva i evigheter om de många uppsats om julen att julen inspirerar människor. Denna högtid är också känd för de olika seder som är förknippade med den och även om julen firas i alla kristna länder finns det skillnader i hur varje nation firar detta datum.


En av de mer kända symbolerna för denna högtid är julgranen. De flesta människor tänker inte på det och hävdar bara att denna sed har funnits i evigheter, medan den faktiskt har använts under de senaste åren, uppsats om julen. Idén har sitt ursprung i Tyskland och senare, uppsats om julen, den spreds till resten av västvärlden av drottning Victoria och prins Albert. Detta evenemang var tänkt för hela familjen att njuta av en dag före den 25 december. Den berömda jultomten som firas i många filmer och gjorts känd av Coca-Colas reklamfilmer är faktiskt Sankt Nikolaus och han firas traditionellt den 6 december. Tomten åker runt på stan och kollar om alla barnen mådde bra och om de var bra, lämnade han en present till dem, men om ett barn misskötte sig ofta skulle Krampus komma för att straffa uppsats om julen genom att lämna en piska till föräldrarna.


Denna myt togs på av filmindustrin uppsats om julen förvandlas till dagens vita skägg och rödklädda barnhjälte. Traditionellt firas julen med en kyrkmässa på morgonen och sedan med en familjemåltid senare på dagen. Det vill säga om du är en religiös person, annars har de flesta människor någon sorts julmiddag där de sjunger lämpliga sånger och dricker speciella drycker, någonstans är det äggnock och på andra ställen dess sötade kokta röda vin, uppsats om julen. Oavsett tradition är meningen med semestern att tillbringa lite kvalitetstid med dina nära och kära och äta och vila.


Julen är också känd som den tid på året då vi ger presenter till varandra och passande nog är detta också tiden då företag försöker sälja allt de kan. Marknadsexperter vet hur man använder julens traditionella symboler för att få dig att vilja köpa något som du faktiskt inte behöver. För att inte nämna att varje present som tomten kommer med måste köpas någonstans och varje barn vill ha besök av sin tänkta favoritpresentgivare. Konsumtionssamhället har förändrat denna högtid och gjort den till en del av sin kosmologi, de grundläggande elementen finns fortfarande här men allt handlar om dekoration, presenter och filmer. Oavsett bakgrunden av semestern är det fortfarande en av de mysigaste tiderna på året, åtminstone från mig.


Spendera tid hemma med uppsats om julen vi älskar, omfamnade, tittar på film och omges av flimrande ljus är bilden jag har i min uppsats om julen när jag tänker på julen. Detta är också en bild uppsats om julen ger mig värme i hjärtat. Julen är en kristen högtid som firas över hela världen den 25 december. Julen är den tid på året då människor firar Jesu Kristi födelse, uppsats om julen. Det är en kulturell festlighet som för samman familjer i en festlig stämning. Varje kristen älskar julen för att den är full av glädje, uppsats om julen, full av presenter, uppsats om julen, familj träffas och vackra julsånger sjungs överallt.


Julen är en kulturell högtid som innebär en hel del förberedelser. Det är en allmän helgdag och därför får folk ett jullov för att fira det. Julförberedelserna börjar tidigt för de flesta så att firandet börjar på julafton. Förberedelser uppsats om julen Julen innehåller många aktiviteter. Planer på vilka ni ska tillbringa julen tillsammans måste göras innan några förberedelser börjar eftersom du vill ta hänsyn till deras preferenser och sätt att göra saker på. Shopping till jul görs som konsten att förbereda och folk brukar köpa dekorationer, mat och presenter mest till barn i familjen och vänner. Vissa familjer handlar efter matchande julkläder för alla. De uppsats om julen förberedelser inkluderar dekorationer av platsen med julgranar, belysning.


Innan inredningen börjar ska huset djupstädas. Julgranen ger julstämning i hemmen eftersom det hela är glittrigt och glänsande med alla dekorationer. Presenter läggs under granen i inslagna presentaskar och får inte öppnas uppsats om julen Juldagen. Kyrkor och söndagsskolor gör sina egna förberedelser inför julen genom att öva sånger och sketcher som ska framföras på juldagen. Sångerna och sketserna handlar vanligtvis om berättelserna om Jesu Kristi födelse från Bibeln. Kyrkan är också dekorerad för den speciella händelsen. Grundlig städning av kyrkorna görs också för att inleda julen. Resplaner görs också för familjer och vänner som skulle ljuga för att tillbringa sin jullov på en trevlig plats.


Folk brukar spendera mycket på julen och sparar därför pengar till dessa uppsats om julen bör vara den tidigaste förberedelsen bland alla dessa. Som tradition för de flesta familjer över hela världen är kalkon den vanliga måltiden. Kalkonbeställningar måste göras tidigt för att undvika att missa den traditionella julmåltiden. Julkort skrivs också till uppsats om julen och familj att önska dem en trevlig semester och visa kärlek. Aktiviteter som görs på julafton är fortfarande förberedelser. Julmiddagen lagas, borden är dukade och presenter som inte slagits in slås in och läggs under granen.


Familjer möts i en jul uppsats om julen och ta del av julens anda och spänningen inför dagen som kommer, uppsats om julen. Aktiviteterna på juldagen är oftast få eftersom allt var förberett i förväg. Dagen börjar med en nedräkning kl. Julsånger spelas på radio och tv uppsats om julen dagen. De flesta familjer börjar med att gå till kyrkan där uppträdanden och sånger görs, uppsats om julen.


Senare går de med sina familjer för att utbyta gåvor och uppsats om julen med mat och musik. Lyckan under julen är ingen annan. Under utbyte av gåvor tror barn att de är från jultomten. Jultomten eller jultomten är en figur som kommer från den västerländska kristna kulturen som tros ge gåvor till disciplinerade barn under julen. Barn tenderar att bete sig bra när de förväntar sig julklappar.





argumenterande uppsatsmall



Som tradition för de flesta familjer över hela världen är kalkon den vanliga måltiden. Kalkonbeställningar måste göras tidigt för att undvika att missa den traditionella julmåltiden. Julkort skrivs också till vänner och familj för att önska dem en trevlig semester och för att visa kärlek. Aktiviteter som görs på julafton är fortfarande förberedelser. Julmiddagen lagas, borden är dukade och presenter som inte slagits in slås in och läggs under granen. Familjer träffas i julstämning och delar julens anda och spänningen inför dagen som kommer. Aktiviteterna på juldagen är oftast få eftersom allt var förberett i förväg.


Dagen börjar med en nedräkning kl. Julsånger spelas på radio och tv för att markera dagen. De flesta familjer börjar med att gå till kyrkan där uppträdanden och sånger görs. Senare går de med sina familjer för att utbyta presenter och fira med mat och musik. Lyckan under julen är ingen annan. Under utbyte av gåvor tror barn att de är från jultomten. Jultomten eller jultomten är en figur som kommer från den västerländska kristna kulturen som tros ge gåvor till disciplinerade barn under julen. Barn tenderar att bete sig bra när de förväntar sig julklappar. Förutom julen har dagen och högtiden också kallats för några andra namn som midvinter, nativity och så vidare.


Julens historia är en som går tillbaka till en mycket lång tid; den första julen som firades gjordes i Rom. Det spelade en mycket viktig roll under den berömda ariska kontroversen som ägde rum på s. Under de första åren av medelåldern överskuggade uppenbarelsen den. Julen togs tillbaka till rampljuset när kejsaren Karl den Store tog emot kronan på juldagen. Under 1600-talet förbjöd puritanerna julen eftersom den var förknippad med fylleri och andra missförhållanden. Det gjordes en riktig semester runt men var fortfarande ganska ansedd. Runt tidigt s startade Oxford-rörelsen i den anglikanska nattvardskyrkan och detta ledde till återupplivandet av julen.


Många författare inklusive Charles Dickens gjorde sitt bästa för att återuppfinna julen genom att betona den som en period för familj, gåvor, religion och social försoning i motsats till den historiskt vanliga festen den var känd för. Julen firas som en nyckelfestival i många länder över hela världen och några av länderna är länder med en icke-kristen befolkning. I många av de icke-kristna regionerna påverkas julfirandet till stor del av kolonialstyret som i Hong Kong, i vissa andra regioner; firandet av jul beror på kulturell påverkan från andra främmande nationer.


Det finns parader och religiösa processioner i länder som är huvudsakligen katolska under dagarna före jul. I regioner som till stor del är sekulära finns det också parader med jultomten och några andra säsongsbetonade karaktärer. En mycket viktig del av julen över hela världen är handlingen att dela och ge presenter som äger rum på juldagen, det finns några länder som utövar handlingen att ge presenter och dela presenter den 6 januari och även på Sankt Nikolaus Dag. Det är praxis att speciell dekoration sätts upp under julen och denna praxis har en mycket lång historia. I London runt 1400-talet var det tradition att varje hem och kyrkobyggnad dekorerades med föremål som bedömdes vara gröna och värda säsongen, inklusive murgröna, holme och vikar.


Färgerna traditionellt för jul är guld, rött och grönt. En speciell familjejulmåltid är också ett mycket traditionellt viktigt inslag i julfirandet, och vilken typ av mat som serveras beror på land och varierar från region till region. Storbritannien med de länder som har påverkats av dess kultur och traditioner har en ordentlig måltid till jul som inkluderar gås, kalkon eller någon annan stor fågel, potatis, sås, bröd, grönsaker och cider. Det finns också unika desserter som tillagas under julen, inklusive jultårta, färspajer, julpudding och fruktkaka. Det är viktigt att notera att i de flesta östeuropeiska länder som Polen och i Skandinavien är den traditionella huvudrätten fisk men det har skett en ökning av användningen av rikare kött som lamm.


Julkort är hälsningsmeddelanden i form av illustrationer som familjemedlemmar och vänner utbyter under julen. Traditionellt producerades julhälsningskort först i kommersiellt syfte i London av en Sir Henry Cole. Julen är förmodligen den vackraste tiden på året med familj, kärlek och gåvor som tema för säsongen. Julen är en årlig högtid som firas vid Jesu Kristi födelse, den 25 december av de flesta människor i världen. Några delar av östkristna använder det julianska systemet som markerar det den 7 januari på den gregorianska kalendern, vilket är den 25 december enligt deras kalender. Armeniska kyrkor har firat jul den 6 januari redan innan den gregorianska kalendern startade. De flesta armeniska kristna använder fortfarande den gregorianska kalendern och firar jul den 6 januari.


Trots alla kontroverser kring datumet betraktas julen som en religiös och social högtid bland människor över hela världen. Det är årets stora kristna högtid. Matteus och Lukas födelseberättelser märks i berättelserna och tidiga kristna författare rekommenderade olika datum för starten av denna festival. Den första inspelade julfestligheten var i Rom det år julen tog ett jobb i den ariska debatten på 300-talet. Under den tidiga medeltiden dominerades den av trettondagen. Men det återtog sin popularitet efter året, när Karl den Store delegerades som chef på juldagen. Idag firar de flesta kristna den 25 december i den gregorianska kalendern, som har mottagits allmänt i de vanliga kalendrarna som används av nationer över hela världen.


Hur som helst, vissa östliga kristna kyrkor firar denna högtid den 25 december i den mer rutinerade julianska tidtabellen, som just nu hänför sig till den 7 januari i den gregorianska kalendern. I Council of Tours i , tillkännagav kyrkan, med sitt begär att vara allmän, att de tolv dagarna mellan jul och trettondetondagar skulle vara en sammanbunden högtidscykel. Juldagen är förknippad med ett antal firanden över hela världen, inklusive många människor som i allmänhet är icke-kristna. I vissa icke-kristna regioner presenterade tider av tidigare provinsriktlinjer festivalen som Hong Kong. I andra har kristna minoriteter eller avlägsna sociala effekter drivit människor att fira denna festival. Nationer, till exempel Japan, där julen är förhärskande trots att det bara finns ett fåtal kristna, har anammat ett stort antal av julens gemensamma delar, till exempel presentgivning, dekorationer och julgranar.


Länder där julen verkligen inte är en formell högtid inkluderar Afghanistan, Bahrain, Bhutan, Kambodja, Kina, med undantag för Hongkong och Macau, Nordkorea, Oman, Pakistan, Thailand, Tunisien, Turkiet, Turkmenistan, Förenade Arabemiraten, bland annat andra. Men med de föränderliga tiderna har även människor från dessa länder börjat fira denna festival. Indien har en betydande befolkning av kristna. Dessutom, eftersom det är ett sekulärt land, firas högtider av alla religioner med lika charm och ångest. Julen skiljer sig inte från högtider som firas i Indien. Människor från alla religioner och tro hyllar det. Skolor anordnar särskilda sammankomster för att göra barnen medvetna om vikten av denna festival.


Människor dekorerar sina hem och ger presenter till barn. Verksamheten med att dekorera träden denna dag har en lång historia. De hjärtformade löven av murgröna sades symbolisera Jesu ankomst till jorden, medan järnek sågs som ett försvar mot häxor. Dess röda bär och tistlar representerar törnkronan som bars av Jesus vid avrättningen och blodet han utgjutit. Julgranen användes först av tyska lutheraner på 1500-talet, med uppgifter som visar att ett sådant träd sattes i katedralen i Strassburg i , under administration av den protestantiska reformatorn, Martin Bucer.


Moraverna satte tända ljus på dessa träd. När de avslutade julgranen satte många människor en stjärna på den högsta punkten av trädet som symboliserar Betlehemsstjärnan, en verklighet som registrerades av The School Journal på 1800-talet, var det framträdande för individer att på samma sätt placera en ängel på toppen av ett träd. Detta var avsett att symbolisera änglarna som refereras till i uppteckningarna om Jesu födelse. Julgranen anses av vissa som kristnandet av agnostiska konventioner och sedvänjor kring vintersolståndet, som kombinerade användningen av vintergröna lemmar och en justering av agnostisk träddyrkan.


Beroende på region finns det olika traditionella rätter denna dag. Några regioner har exceptionella kvällsmat på julafton, till exempel Sicilien, där 12 sorters fisk serveras. I Storbritannien och länder som påverkas av dess seder innehåller en standardmiddag kalkon, gås eller andra vidsträckta flygande varelser, sås, potatis, grönsaker, då och då bröd och juice. Extraordinära godsaker ordnas också, till exempel pudding, färspajer, nötaktig överraskning och julkaka. Jultomten är en av de viktigaste delarna av julfirandet. Enligt legenden ger jultomten presenter till goda barn på julafton som är natten till den 24 december. Barn sover tidigt denna dag i hopp om att få en present av jultomten när de går upp nästa morgon.


De förvarar också kakor och mjölk nära sina sängar för tomten och en morot för tomtens renar som han rider på som en del av traditionen. Den populära dikten Jingle Bells firar jultomtens ankomst för att ge bort gåvorna. Julen är en sådan högtid som firas av människor från alla religioner och tro över hela världen trots att det är en kristen högtid. Det är kärnan i denna festival som förenar folket så mycket. Vi bör lära oss vikten av sådan enhet från denna högtid och trots våra religiösa skillnader; vi borde alla fira högtiderna tillsammans. Festivaler är förmodligen ett medium som har makten att hålla människor enade för mänsklighetens förbättring.


Jul, festivaler. Få GRATIS Leads för arbete hemma levererade varje vecka! Gå med mer än 50, prenumeranter får regelbundna uppdateringar! Plus, få ett GRATIS exemplar av Hur man tjänar pengar på att blogga! Meddelande från Sophia! Gilla detta inlägg? Den här dagen föddes Herren Jesus Kristus. Vi visste också att hur jag firade jul som en stor […]. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Om oss Hem Om Projekt Rekommendationer Kontakta oss. Facebook Twitter. Bli Medlem. Jag skulle älska att höra från dig och läsa dina kommentarer om den här artikeln. Låt mig veta vad du tycker om den här artikeln. Är det till hjälp för dig? Dina kommentarer och förslag kommer att fungera som en inspirations- och lärplattform för mig. Hälsningar, Sophia. Här är några rekommenderade artiklar för dig att läsa härnäst: Uppsats om framgång Uppsats om min skola Uppsats om bullerföroreningar Uppsats om avskogning.


Essä om avskogning. Uppsats om miljöföroreningar. Lämna ett svar Klicka här för att avbryta svar. Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepade besök. Sälj inte min personliga information. Cookie-inställningar Acceptera. Hantera samtycke. Stäng Sekretessöversikt Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse när du navigerar genom webbplatsen. Av dessa lagras de cookies som kategoriseras som nödvändiga i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för att webbplatsens grundläggande funktioner ska fungera. Vi använder också tredjepartscookies som hjälper oss att analysera och förstå hur du använder denna webbplats. Människor uppskattar julhelgen genom att röra sig, fira, sjunga och gå ut och äta middag.


Trots det faktum att julen är den kristna folkgruppens högtid, gör glädjen och tillfredsställelsen i samband med den den till allas högtid. Människor besöker kyrkan och ber till Herren om hans begåvningar denna dag. Arrangemanget för festivalen börjar i god tid och folk förbereder godsaker, kakor och olika matlagningsstilar. På denna dag livas hem och tempel mycket upp med hjälp av blommor, glitter, ljus, skimmer, dekorationer och så vidare. Marknader ser dessutom exceptionellt tilltalande ut mitt i evenemanget laddat med julkort, presentsaker, leksaker och så vidare. Julen är en uråldrig konferens för att öka granen. De använder träd som gran, tall, tall eller imitationsträd för förbättring. Folk uppskattar försköningen av sina hem med julgranar.


De har berikat den med fjäll av skimmer, glitter, presenter, choklad, gummibåtar, lampor så att den kan se fantastisk ut och bäst. På samma sätt, för formen av is och för folkets rätta utseende, gillar de bomull. Slutsats: Julen är en högtid med otrolig intensitet och glädje som uppskattas av alla överallt i världen. Jesus Kristus arbetade för förändringen i människornas liv. Han gav en annan mätning och en annan livsstil till världen och julen lovordar den enorma dagen då Jesus föddes på jorden för att skona mänskligheten från fel, synder och nöd. Här har vi gett en lång juluppsats för dina skolgående barn och ungdomar. Om du gillar den här sidan kan du följa uppsatsskrivande av lärare, artiklar om evenemang, individer, sport, teknik och många fler.


Inledning: Julen är en högtid av extraordinär betydelse för den kristna folkgruppen i alla fall, det är ett firande av människor från olika religioner. De firar det varje år med extraordinär eufori, tillfredsställelse och energi som olika festivaler över hela världen. Julen faller varje år den 25 december under vintersäsongen. De firar juldagen för att kontrollera minnet av Jesu Kristi födelse. Julen är den viktigaste högtiden i den kristna folkgruppen. Det betecknar introduktionen av Jesus Kristus såväl som avtryck i början av en annan livsstil. Den visar oss betydelsen av utomjordiskhet och hur Jesus Kristus hjälpte människor att kämpa mot glömska, glupska, förakt och vidskepelse för att leva ett oförfalskat och djupgående liv.


De ansåg likaså Jesus Kristus som världens ljus och hur hans ljus av utomjordiskhet och lärdom slaktar dumheten av glömska, förakt och iver. Varje hus och plats för tillbedjan är städat, vitkalkat och berikat med massor av strålande ljus, utsikt, ljus, blommor och andra förbättrande saker. Alla träffas oavsett status och uppskattar denna festival med massor av övningar. Folk designar julgranar den här dagen och pryder dem med lampor, presentsaker, gummibåtar, rosor och så vidare. Julgranen ser tilltalande och underbar ut. Människor besöker platser för tillbedjan och erbjuder framställningar till mästaren och letar efter hans gåvor för att trivas och glädjas. Människor sjunger likaså jullåtar till sin Herre Jesu lovord och erkänner sina överträdelser och söker förlåtelse från mästaren.


Senare anslår de julklappar till sina besökare och ungdomar. Det finns ett mönster att ge julvälkomst och julkort till följeslagare och släktingar på evenemanget och önska god jul till dem. Alla är med på den extraordinära högtiden för julförtäring och ät en utsökt middag med släktingar och följeslagare. Människor förbereder godsaker, kakor och andra aptitretande matlagningsstilar på evenemanget med målet att de kan uppskatta säsongens munterhet. De komponerar på samma sätt julen slukar och välkomnar sin familj och följeslagare för att uppskatta händelsen.


Barn sitter spänt under den aktuella dagen när de får massor av presenter och choklad från jultomten och från sin familj och följeslagare. Julfestligheter inträffar likaså i skolor och universitet en dag innan det är på julafton, den 24 december, då studenter går till klassen iklädda tomteklänning och jultoppar och erbjuder presenter med sina kamrater och pedagoger. Lärare klär ut sig till jultomten och lämpliga presenter till barnen och sprider tillfredsställelse och glädje vid evenemanget. Ungdomar uppskattar också jultomtens organisation och har en fantastisk tid med honom.


Vi känner att Jesus skickade efter liv på jorden och sändes för att rädda mänskligheten från deras ondska och nöd. Människor i den kristna folkgruppen berömmer denna högtid för att minnas Jesu extraordinära verk och ge massor av tillbedjan och respekt. Det är dagen då människor samexisterar med sina familjer och följeslagare och berömmer evenemanget med eufori, energi och lycka och sänder budskapet om harmoni, kärlek och absolution. Julen är den bästa högtiden för kristna. De firar det med otrolig iver som olika festivaler i olika nätverk världen över.


Något gör extraordinära arrangemang. Vi kalkar alla hus och gudstjänstlokaler. Det pryder dem med buntar, blommor och bilder, butikerna är glada med ljus och. Rika och fattiga, alla uppskattar festivalen. Det går av stapeln den 25 december. Varje år. Det liknar Krishna Janmashtami från hinduerna. Guds obegränsade kärlek och de många fantastiska övningar som Jesus instruerade oss att vi skulle tänka på när vi gör oss redo för ännu en strålande julnatt. De övningar av tillbedjan, omtanke och mildhet som Kristus hade instruerat oss att förbli som tillämpliga under år efter hans introduktion till världen.


Kristus, härskaren i alla avseenden och deras hjärtan, levde i absolut blygsamhet. Han sa att han var Guds avkomma, men det är vi alla också. Han levde i absolut tystnad utan stolthet över oss genomtänkta i ett tråg bland herdarna. Blygsamhet är den bästa av övningar som julen lär oss. Julen är positivt ett tillfälle att byta presenter. Vad kan vara mer värdefullt än de briljanta flinen från våra nära och kära när de packar upp presenterna vi har köpt till dem? Trots att julfesten instruerar oss att frigivenhetens begåvning måste sträckas ut förbi vårt inre svävande till de mindre välsignade - det är bara genom att dela fördelarna som vi visar sig vara riktigt rika.


Kärlek är ett ord vi som helhet förstår. Vi avgudar våra följeslagare, våra familjer, våra husdjur. Den tillbedjan som Kristus visade oss var dock mycket mer anmärkningsvärd kärlek som omsluter hela mänskligheten. Vår mest anmärkningsvärda egenskap är denna tillgivenhet - det är bara genom denna tillbedjan för mänskligheten överallt som vi kan förvandlas till de bästa formerna av oss själva. Hänsyn till hela gänget är det som Jesus Kristus levde efter. Fattiga människor, sjukdomarna, de underprivilegierade alla kom till honom och han erbjöd sina tillgivenheter och återhämtade sig till var och en av dem lika. Detta är kanske den mest utmärkta av det stora antal övningar som julen utbildar oss. Från välvilja kommer vänlighet - en framstående bland de mest nödvändiga egenskaperna att leva efter i den här världen.


Det är hans djupa allomfattande kärlek till oss som drev Jesus Kristus att förlora sitt eget liv och välstånd för oss. Det är denna övning vi bör minnas varje jul. Våra familjer, nationer, känslor kommer alla att begära djupa förluster då och då och vi bör inte vara rädda för att göra dem. Trots de ständiga trakasserierna från en mycket ung ålder, höll Jesus Kristus fast vid sin generositet och kärlek och organiserade sig för att visa sin praktik som han hade förtroende för. I en föränderlig värld som blir allt mer besvärlig för varje dag som går, bär julen med sig en otrolig uthållighetsövning. Den bästa övningen som julen uppmuntrar oss är att behålla ett självförtroende.


Våra liv är fulla av svårigheter och besvärliga tillfällen. På samma sätt, eftersom Jesu anhängare behöll sitt förtroende för honom och i hans återställande, är det regelbundet avgörande för oss att sätta ett lager vid stora tillfällen och vår egen kapacitet. Julfestivalen är perfekt runt kurvan. Även om vi har för avsikt att njuta av säsongens strålande ljus och livliga glädjeämnen, låt oss inte förbise dessa betydelsefulla övningar som julen bär med sig och sträva efter att sluta som bättre individer. Inledning: Julen är lycksalighetens, glädjens högtid och slukar oss se vilken vi ska berömma introduktionen av Herren Jesus Kristus.


Något ansåg introduktionen av Jesus för att presentera en hjälte och några glada människor av mänskligheten på denna dag. Julen är en enastående bland de mest nödvändiga högtiderna för den kristna folkgruppen. De firar det med extraordinär tillfredsställelse och eufori med olika tillfällen och övningar. Även om julen är en kristen högtid, gör glädjen och tillfredsställelsen i samband med festivalen den till en högtid för många icke-kristna människor. Genom att introducera Jesus Kristus, överväger den vilken som som Guds barn har en viktig plats i kristendomen.


Jesus var personen som visade människor en annan livsstil och besparade dem från deras missgärningar och olyckor. Den bygger på det faktum att Jesus föddes när människor gick igenom olika olyckor som iver, förakt, vidskepelse, grymhet och så vidare och någon skickade honom till jorden för att rädda mänskligheten från ondska. Vi betraktade Jesus som världens ljus, och han kom för att avlägsna människor från tvetydighet, förtvivlan, kris och så vidare, och julen är dagen då människor välkomnar denna extraordinära vän i behov av mänskligheten. Vi firar jul i Indien med otrolig energi och spänning.

No comments:

Post a Comment