Friday, January 28, 2022

Exempel på argumenterande examensarbeten för uppsatser

Exempel på argumenterande examensarbeten för uppsatser



En avhandling som innehåller ett välskrivet uttalande exempel på argumenterande avhandlingsutlåtanden för uppsatser uppskattas mycket mer av recensenter, än de utan ett uttalande. Ansvarsfriskrivning: De papper som tillhandahålls av Educationalwriting. Avhandlingens uttalande är ofta den sista meningen i din inledning. Vi avslutar med tips för att göra din egen argumenterande uppsats så stark som möjligt. Det var den sortens storm som antyder att hela himlen har svalt ett diuretikum. Det första argumentet är helt baserat på känslor, medan det andra bygger på bevis som kan bevisas. Argumenterande uppsats Exempel 1 I takt med att onlineinlärning blir vanligare och fler och fler resurser omvandlas till digital form, har vissa personer föreslagit att folkbibliotek bör stängas och i deras ställe ska alla få en iPad med en e-reader-prenumeration, exempel på argumenterande avhandlingsutlåtanden för uppsatser.





Vad är ett argumenterande avhandlingsuttalande?



En argumenterande tes måste göra ett påstående om vilka rimliga människor kan vara oense, exempel på argumenterande avhandlingsutlåtanden för uppsatser. Faktapåståenden eller områden där allmän överenskommelse inte kan vara argumenterande teser eftersom få människor är oense om dem. Skräpmat är dåligt för din hälsa är ingen diskutabel tes. De flesta håller med om att skräpmat är dåligt för din hälsa. För skräpmat är dåligt för din hälsa, exempel på argumenterande avhandlingsutlåtanden för uppsatser, storleken på läsk som erbjuds på snabbmatsrestauranger bör regleras av den federala regeringen är en diskutabel tes. Förnuftiga människor kan hålla med eller inte hålla med om påståendet. Federal immigrationslagstiftning är en svår fråga som många människor inte håller med om att det inte är en diskutabel tes eftersom den inte hävdar en position.


Federal invandringslagstiftning måste ses över eftersom den sätter onödiga begränsningar på statlig och lokal polis är en argumenterande tes eftersom den hävdar en ståndpunkt att immigrationslagstiftningen måste ändras. En argumenterande tes måste göra ett påstående som är logiskt och möjligt. Påståenden som är upprörande eller omöjliga är inte argumenterande teser. Kommunfullmäktigeledamöter stinker och borde kastas i fängelse är ingen argumenterande tes. Kommunfullmäktiges ledamöter bör vara tidsbegränsade för att förhindra en grupp eller ett parti från att behålla kontrollen på obestämd tid är en diskutabel tes eftersom mandatbegränsningar är möjliga och delad politisk kontroll är ett rimligt mål.


En argumenterande tes måste kunna underbyggas av bevis. Påståenden som förutsätter värdesystem, moral eller religiös övertygelse kan inte stödjas exempel på argumenterande avhandlingsutlåtanden för uppsatser och är därför inte argumenterande teser. Individer som döms för mord kommer att gå till helvetet när de dör är inte en argumenterande tes eftersom dess stöd vilar på religiösa övertygelser eller värderingar snarare än bevis. Rehabiliteringsprogram för individer som avtjänar livstidsstraff bör finansieras eftersom dessa program minskar våldet i fängelser är en argumenterande tes eftersom bevis som fallstudier och statistik kan användas för att stödja det. En argumenterande tes måste vara fokuserad och smal. Ett fokuserat, snävt påstående är tydligare, mer kapabelt att stödjas med bevis och mer övertygande än ett brett allmänt påstående.


Den federala regeringen borde se över USA. skattelagstiftningen är inte en effektiv argumenterande tes eftersom den är för allmän Vilken del av regeringen? Vilka skattekoder? Vilka delar av dessa skattekoder? och skulle kräva en överväldigande mängd bevis för att få fullt stöd. U. Representanthuset bör rösta för att upphäva den federala fastighetsskatten eftersom intäkterna som genereras av den skatten är försumbara är en effektiv argumenterande tes eftersom den identifierar en specifik aktör och handling och kan stödjas fullt ut med bevis om hur mycket intäkter som fastighetsskatten genererar. Förbättra den här sidan Läs mer. Hoppa till huvudinnehållet. Modul: Akademiskt argument.


Söka efter:. Argumenterande avhandlingsuttalanden Inlärningsmål Känna igen en diskutabel tes. Exempel Skräpmat är dåligt för din hälsa är inte en diskutabel tes. Exempel på federal immigrationslagstiftning är en svår fråga som många människor inte håller med om att det inte är en diskutabel tes eftersom den inte hävdar en ståndpunkt. Exempel Kommunfullmäktigeledamöter stinker och borde kastas i fängelse är ingen argumenterande tes. Exempel Individer som döms för mord kommer att gå till helvetet när de dör är inte en argumenterande tes eftersom dess stöd vilar på religiös övertygelse eller värderingar snarare än bevis. Exempel på argumenterande examensarbeten för uppsatser Den federala regeringen borde se över USA. Hade du en idé för att förbättra detta innehåll?


Licenser och attribut. CC-licensierat innehåll, original.





uppsats om globalisering



Genom att läsa bra argumenterande uppsatsexempel kan du lära dig hur du utvecklar din uppsats och ge tillräckligt med stöd för att få läsarna att hålla med om din åsikt. När du skriver din uppsats, kom ihåg att alltid göra din avhandling tydlig, visa var den andra sidan är svag och backa upp din åsikt med data och bevis. Behöver du skriva en argumenterande uppsats också? Kolla in vår guide om de bästa argumenterande essäämnena för idéer! Du kommer förmodligen också att behöva skriva forskningsuppsatser för skolan. Vi har täckt dig med potentiella ämnen för forskningsartiklar. Din antagningsuppsats kan sluta som en av de viktigaste uppsatserna du skriver. Följ vår steg-för-steg-guide för att skriva ett personligt uttalande för att få en uppsats som kommer att imponera på högskolor.


Christine tog examen från Michigan State University med examen i miljöbiologi och geografi och tog sin masterexamen från Duke University. I gymnasiet fick hon poäng i den 99:e percentilen på SAT och utsågs till National Merit Finalist. Hon har undervisat i engelska och biologi i flera länder. Vårt nya student- och föräldraforum, på ExpertHub. com , låter dig interagera med dina kamrater och PrepScholar-personalen. Se hur andra elever och föräldrar navigerar i gymnasiet, högskolan och antagningsprocessen. Fråga frågor; få svar. Hur man får en perfekt, av en perfekt målskytt. Betyg på SAT Math. Betyg på SAT-läsning. Betyg på SAT Writing.


Gratis kompletta officiella SAT-övningstester. Vilket SAT-målresultat bör du sikta på? Hur man får en perfekt 36 ACT, av en perfekt målskytt. Vilken ACT-målpoäng ska du sikta på? ACT-ordförråd du måste känna till. ACT Writing: 15 tips för att höja ditt uppsatsresultat. Hur man kommer in i Harvard och Ivy League. Hur man får en perfekt 4. Hur man skriver en fantastisk collegeuppsats. Exakt vad letar högskolor efter? Är ACT lättare än SAT? En omfattande guide. Ska du ta om din SAT eller ACT? När ska du ta SAT eller ACT? Välj ditt test. SAT Prep ACT Prep. Upplagt av Christine Sarikas 13 juni kl.


Vad är en argumenterande uppsats? Toulmin-modellen är den vanligaste. Denna uppsatsstil inkluderar också motargument. Rogerianska modellen analyserar två sidor av ett argument och når en slutsats efter att ha vägt styrkorna och svagheterna hos varje. Argumenterande uppsats Exempel 1 I takt med att onlineinlärning blir vanligare och fler och fler resurser omvandlas till digital form, har vissa personer föreslagit att folkbibliotek bör stängas och i deras ställe ska alla få en iPad med en e-reader-prenumeration. Malaria är en infektionssjukdom som orsakas av parasiter som överförs till människor via kvinnliga Anopheles-myggor. Nästan en halv miljon människor dör i malaria varje år, de flesta av dem små barn under fem år.


Till skillnad från många andra infektionssjukdomar stiger dödssiffran för malaria. Även om det har funnits många program utformade för att förbättra tillgången till malariabehandling, är det bästa sättet att minska effekterna av malaria i Afrika söder om Sahara att fokusera på att minska antalet personer som drabbas av sjukdomen i första hand, snarare än att vänta på att behandla sjukdomen efter att personen redan är smittad. Eftersom collegesport fortsätter att vara enormt populärt och National Collegiate Athletic Association NCAA tar in stora mängder intäkter, har människor återupplivat debatten om huruvida collegeidrottare ska få betalt.


Christine Sarikas. Om författaren. Ett fokuserat, snävt påstående är tydligare, mer kapabelt att stödjas med bevis och mer övertygande än ett brett allmänt påstående. Den federala regeringen borde se över USA. skattelagstiftningen är inte en effektiv argumenterande tes eftersom den är för allmän Vilken del av regeringen? Vilka skattekoder? Vilka delar av dessa skattekoder? och skulle kräva en överväldigande mängd bevis för att få fullt stöd. U. Representanthuset bör rösta för att upphäva den federala fastighetsskatten eftersom intäkterna som genereras av den skatten är försumbara är en effektiv argumenterande tes eftersom den identifierar en specifik aktör och handling och kan stödjas fullt ut med bevis om hur mycket intäkter som fastighetsskatten genererar.


Förbättra den här sidan Läs mer. Hoppa till huvudinnehållet. Modul: Akademiskt argument. Söka efter:. Brian Whittaker Zara Larsson. Zara Larsson Shoot. Led mig genom ditt ord. Jiminy Cricket Låt alltid ditt samvete. Metallica Intro Bra The Bad The Ugly. The Good The Bad Och The Ugly Stills. Kommando och erövra Tiberiumkrigen. Flight Of The Conchords Robots. Python stövlar med fyrkantiga tå. Python Square Logotyp. Lista över mytiska varelser och monster. Svart randmönster. Måla randmönster. Skrämmande fevarelse. Tillsynsförsäkring. Finansiell stabilitet ikon. Sjukförsäkringsskydd.

No comments:

Post a Comment