Monday, January 24, 2022

Essä om kultur

Essä om kultur



Denna inlärningsprocess kallas för enkulturering. Dessa olika grupper alltså, uppsats om kultur, lärt sig att hålla sig för sig själva och utvecklat sina egna språk. De flesta tror att skönhetens idealiska natur ligger i U.S. För att lösa problemet med utbildning uppsats om kultur Amerika, det är nödvändigt att analysera och förbättra utbildningspolitiken, utrota problemet med rasism, skapa program för att hjälpa studenter som inte kan välja institutioner enligt sina egna […]. Till exempel politik, ekonomi, religioner, konst, lagar och andra.





�� Bästa kulturämnesidéer och uppsatsexempel



Kultur har mycket betydelse. Det bildar identiteten för vilken nation som helst. När man talar om Indien, de olika delarna av dess stora kultur som religionuppsats om kultur, intellektuella prestationer, konst etc. har gjort det till en levande och mångsidig nation. Låt oss lära oss mer om kulturen, dess egenskaper och dess typer i detalj. Kultur är ett särdrag som klassificerar människor utifrån religion, kläder, språk och livsstil. Olika kulturer varierar från varandra på grund av dessa faktorer. Utan det är samhällsbegreppet omöjligt. Indien har en rik kultur och det är det som gör den speciell från resten av nationerna.


Kultur beskriver identiteten hos människor som bor på den platsen. Den unga generationen lär sig kulturen från de äldre i familjen och överför den sedan till den kommande generationen. Essä om kultur kultur inkluderar de olika dragen i mänsklig interaktion. Det blir mänsklighetens adoptionsmekanism. Kulturen är den mentala programmeringen som inkluderar allt som skiljer en uppsättning människor från andra. Lärt: Ett barn lär sig kultur genom att titta på sina äldre. De börjar suga in sina handlingar och sakta tillämpa dem i sitt liv. Alla typer av aktiviteter som att äta, klä på sig, bära prydnadsföremål etc.


är resultatet av kultur som vi har lärt oss. Delad: Kultur delas mellan olika delar av människor. Det är inte besatt av någon person helt. det individuellt. Kultur överförs via delning som kallas för enkulturering. Ett av de viktigaste sätten att dela en kultur är genom kunskap, social kommunikation, gruppdiskussion, informell kommunikation, offentliga tal och modern kommunikationsteknik som TelevisionDVD, uppsats om kultur, internet. Socialt: Kultur uppstår och blomstrar via social interaktion. Det verkar genom socialt inflytande, och operativt som vägleder och tvingar beteendet hos någon specifik uppsättning människor.


Varje stat i Indien har sina egna särskiljande kulturer. Dessa kulturer skiljer sig åt på grund av flera faktorer. Låt oss förstå dem i detalj. Essä om kultur kultur: Denna typ av kultur skapas av människor. Det innehåller flera saker som dressing, festivaler, mat osv. Klädsel: Detta är en annan viktig form av kultur. Sättet folket klär sig är ett av sätten att känna till sin kultur. Med andra ord, varje stat har sin egen kulturella klädsel. Du kan se olika stater som Rajasthan, Assam, Bengal, Kashmir, Punjabuppsats om kultur, Chennai, Gujarat etc. har sin annorlunda kulturella klädsel. Festivaler: En annan faktor som bestämmer kulturen på en plats är festivalen de firar. Olika stater har olika folkmusik och danser.


Folkmusik och folkdans: Liksom de unika festivalerna i stater har människor också distinkt folkdans och folkmusikuppträdanden. Det är en stor källa till attraktion för människor att bevittna och delta i dessa firanden, uppsats om kultur. Mat: En annan viktig aspekt som bildar en kultur är mat. Varje stat har sin egen lokala specialitet som lockar turister till den platsen. Processen att odla, förbereda och konsumera den är det utmärkande kännetecknet för varje stat. Där Rajasthan är känt för sina Dal Baati Churmaand Mirchi Bada, Gujrat för khaman dhokla och patra, Maharashtra är känt för vada pav, usal, missal, Punjab är känt för chole bhature, lassi, etc. Icke-materiell kultur: Icke-materiell kultur består av beteenden och tankar hos människor som bestämmer deras kultur.


Det inkluderar regler, språk, familj, seder, tro, religionskunskap och värderingar. Språk: Människor i olika stater talar olika språk. Några av dessa språk är Gujrati, Marwari, Punjabi, Tulu, Bengali, Malwani, Malayali, uppsats om kultur, Tamil, Telegu, Marathi etc. Barn lär sig dessa språk av de äldre medlemmarna i familjen. Religion: Religion är en annan viktig aspekt i ett kultursamhälle. Nästan i alla kulturer har religionen en betydande plats i människors hjärtan. De har mycket respekt för det och följer varje enskild undervisning av den religionen på ett flitigt sätt.


Människor som uppsats om kultur Islam har en skyldighet att be 5 gånger om dagen och hålla fasta under månaden Ramzan. Utbildning: Utbildning har också en viktig roll att spela för att utveckla en kultur i alla samhällen. Det är en människas grundläggande nödvändighet. Nästan alla olika kulturer lägger enorm vikt vid utbildning. Det finns fortfarande ett fåtal kulturer som skiljer mellan pojkar och flickor och ger förmånsbehandling till endast pojkar. Sök kategorier. Samhälle Teknik Sjukvård Miljö Övrigt Sociologi Politik Utbildning Verksamhet uppsats om kultur Sport 3.


Litteratur 2. Bokföring 0. Ledning 0. Marknadsföring 0. Media 0. Medicin och hälsa 0. Filmer 0. Musik 0. Naturen 0. Omvårdnad 0. Näring 0. Person 0. Juridiska frågor 0. Essä om kultur 0. Statsvetenskap 0, uppsats om kultur. Psykologi 0. Religion 0. Vetenskap 0. Lag 0. Amerikansk historia 0. Beställ uppsats. Kulturens kännetecken: Varje kultur uppsats om kultur sina egna egenskaper, uppsats om kultur. Låt oss lära oss om vad de är: Lärt: Ett barn lär sig kultur genom att titta på sina äldre. Beställ originaluppsats. Antal ord. datum tillagt. Bläddra bland våra andra uppsatser Sök igenom vår databas med gymnasie- och högskoleuppsatser med ord, ord och mer.





mba antagning essä prover



En faktor som jakt kan alltså bli en avgörande egenskap hos den kulturen. Ett annat bra exempel är den japanska kulturen som förlitar sig mycket på egenskapen vatten. Det faktum att Japan är en ö omgiven av vatten har påverkat dess kultur från dess skapelsemyt till naturresurser som fisk och risodling. Ännu mer så har Japan som ö historiskt sett varit begränsad på grund av sin geografi, och detta har gett upphov till konstformer som haikudikter och bonsaiträd som kännetecknas av sina begränsningar. Geografi påverkar kulturer från antalet språk som talas i ett visst område till kläderna människor bär, deras politiska idéer och till och med religioner. Till exempel på ön Guinea talar människor mer än språk. Dessa olika grupper lärde sig därför att hålla sig för sig själva och utvecklade sina egna språk.


Kultur har också sin inverkan på kläderna som människor bär, och detta har historiskt sett också bestämts av geografi. Människor i Arktis vars kultur är beroende av jakt på valar och sälar bär flera lager varma kläder, vanligtvis tillverkade av djurhud. Däremot bär stammar i regnskogarna väldigt lite kläder och deras ekonomier är centrerade kring växtliv. När det gäller regering och religion utvecklade de gamla grekerna till exempel en politisk kultur centrerad kring stadsstater eftersom deras geografi var bergig och det var därför svårt för stora kungadömen att uppstå. De mesopotamiska och egyptiska religionerna skilde sig å andra sidan i det faktum att mesopotamiska gudar ansågs vara mindre snälla än de egyptiska gudarna. Detta tros vara resultatet av oförutsägbara översvämningar i de mesopotamiska floderna och ganska konsekventa och förutsägbara översvämningar i Nilen.


När vi tittar på moderna kulturer kan vi se de många effekter som kulturer har på till exempel företag. Under ett affärsmöte där människor från olika kulturer kommunicerar med varandra måste kulturella skillnader beaktas. Det är mer än bara en språkbarriär som måste övervinnas. Kulturella skillnader kan ofta påverka framgången eller misslyckandet för multikulturella affärsförhandlingar. När man segmenterar målgrupper för en produkt eller tjänst måste företag lägga tid på att undersöka olika gruppers kulturella förväntningar och värderingar. Amerikaner har till exempel väldigt andra förväntningar på reklam och marknadsföring än asiatiska konsumenter.


Kultur påverkar alla våra aspekter av livet. De flesta samhällen har idag blivit mångkulturella eftersom fler och fler människor migrerar över länder och kontinenter. Vi lever runt, umgås och arbetar med människor från olika kulturella bakgrunder och olika delar av världen. Även om deras värderingar och övertygelser kan skilja sig från våra, bör vi acceptera dessa skillnader och vidga våra egna åsikter för att uppnå harmoni i dessa kulturellt mångfaldiga miljöer. Vi bör erkänna kulturens betydelse för kommunikation och för att bidra till vår identitet och känsla av tillhörighet som en del av en social grupp.


Kultur kan ses som en förenande kraft som är en del av vårt dagliga liv och en integrerad del av vårt väsen, som definierar hur vi behandlar andra människor och oss själva. Lingvistik är en engelskspråkig kategori som behandlar logisk dialektal analys och tolkning. Den försöker avslöja språkets form, betydelse och sammanhang. Medan de flesta studenter kan uppfatta lingvistik som ett enkelt ämne, är det ganska komplicerat. Engelska handledare kan utfärda ämnen inom lingvistik inom olika discipliner som fonologi eller semantik, vilket gör att många elever kämpar med att ta itu med forskningsrapporterna. Astronomi är studiet av universum och de fysiska enheter som omger det. Dessa himlaobjekt inkluderar månen, solen, stjärnor, planeter, kometer och meteoriter.


Den innehåller flera ämnesdiscipliner som låter eleverna förstå konceptet med kursen. Det är därför det ger en omfattande grund för forskningsartiklar på högskolor och universitet. Astronomi är ett spännande ämne med breda, komplexa ämnen. Eftersom ämnet koncentrerar sig på universum och rymden, tycker de flesta eleverna att teman är främmande och förvirrande. Mat är ett känsligt ämne eftersom det påverkar människors liv direkt. Som experter säger, du är vad du äter är verkligen sant att de måltider du äter kan antingen bygga upp eller försvaga ditt immunförsvar. Noggrant val av kost påverkar din hälsa oerhört. Du måste äta näringsrika måltider för att upprätthålla en hälsosam livsstil och minska riskerna för olika sjukdomar. Det är därför det finns många dietkurser och program som erbjuds på högskolor och universitet.


Artiklar Bloggare Guider Exempel. Prover 11 januari, 11 minuter läst Författare: Richard Pircher. Beståndsdelar i kultur Värderingar Tro Symboler Normer Beteendemönster Vad definierar kultur? Fem kännetecken för kultur Lärt Delad Integrerad Dynamisk Baserat på symboler Detta uppsatsexempel tillhandahölls av handgjord essäförfattare. Kultur delas Kultur delas eftersom vi delar vår kultur med andra medlemmar i vår grupp. Kultur är integrerad Eftersom de olika delarna av en kultur är sammanlänkade är kulturen också integrerad. Kultur är dynamisk Kultur är dynamisk eftersom kulturer interagerar med varandra.


Kultur bygger på symboler Symboler är en integrerad del av varje kultur och de varierar mellan olika kulturer. Hur påverkar geografi kulturen? Hur påverkar kulturen verksamheten? Vad kännetecknar kulturen? Priskalkylator. I Japan har föreningen som involverar heavy metal-musikens rike och personliga utmärkelser undersökts i ett antal studier. Förekomsten av souldans i Japan under de tidigare åren utgjorde också grunden för den breda acceptansen av hiphopkulturen i den japanska kulturen eftersom souldans var vanligt på gatorna […]. En stark arbetsmoral och ledningskultur inom handels- och tillverkningsindustrin har säkerställt välståndet för den japanska ekonomin.


Ett bra exempel på samspelet mellan politisk ekonomi och kultur är fallet […]. S historia betonar hur de brittiska kolonierna i Nordamerika hittades och deras efterföljande tillväxt, deras vinst av självständighet i och öst till väst tillväxten av U. Det nuvarande samhället i Japan bygger på konceptet att förbättra människors välfärd. En annan viktig aspekt som är värd att notera är att det japanska samhället är exceptionellt på grund av närvaron […]. Och även samhällets olika hänsyn till män och kvinnor, inställningen hos människor i samhällets lägre skikt till den sociala skillnaden och människors attityd för att undvika osäkerhet […]. För att lösa problemet med utbildning i Amerika är det nödvändigt att analysera och förbättra utbildningspolitiken, utrota problemet med rasism, skapa program för att hjälpa studenter som inte kan välja institutioner enligt sina egna […].


Det är inte sant; redneck kultur representerar ett sätt att leva för det sydliga folket och kan inkludera andra människor också. Syftet med denna forskningsartikel är att kritiskt utvärdera den populära kulturen att blogga bland ungdomar med utgångspunkten att det stärker prosociala aktiviteter och självkänsla bland tonåringar. I en dialog mellan Judy och polisen när hon får veta att hennes pappa väljer henne: Judy: Han måste hata mig. Dessa övertygelser och idéer är de organisatoriska värderingar som anger organisationens mål som organisationens medlemmar ska eftersträva och sätt att uppnå dem. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! I naturen är människor sociala djur; därför skulle de ta tillfället i akt att umgås och detta förklarar varför många människor är medlemmar i en eller flera sociala nätverkssajter.


Olika berättelser kopplar därför den manliga guden till himlen och framställer honom som den jordiska gudinnans verkliga kamrat. Zeus i den grekiska mytologin representerar berättelser om gudarna och hjältarna. Årets inbördeskrig i Mexiko som varade från till tros vara nyckeln som öppnade dörrarna till den nya konstitutionen av Bortsett från de höga kvalitetsstandarder som uppnåtts från produkter från indiansk konst, är samtida konstnärer som arbetar inom litterära områden en källa till stolthet Överlevnad Enligt Belgrad är indianen stämplad […]. Karakteristika för amerikansk kultur delar samma egenskaper som Nacirema-kulturen eftersom de är hårt arbetande och rika, rituella i sin dagliga rutin, civiliserade i sin levnadsstandard och är ett sunt samhälle.


Det manifesteras i teman som utbildning i termer av hur de uppfattar det och deras inlärningsnivåer, religiösa övertygelser; konstbegrepp som musik, litteratur, politiska strävanden och attityder hos […]. Uppenbarligen hänvisar den kulturella unikheten från vita människors sida inte bara till deras talang i att göra barn, som det vanligtvis är fallet med människor i tredje världens länder, utan till deras akuta […]. Spanien, som gör anspråk på över en halv miljon hektar på den iberiska halvön, fronter på Nordatlanten, Biscayabukten, Medelhavet och Baleariska havet. Latina- och latinokropparnas inträde i mainstreamkulturen i USA har rasifierats av den könsbaserade latinoliseringsprocessen. På grund av de extrema skillnaderna i kultur som människor ofta möter, blir det ganska svårt att anpassa sig till ny kultur och de är mentalt påverkade och upplever därför stress på grund av främmande traditioner.


Singapores eminens växte särskilt efter dess kolonisering av britterna och utvecklingen av ångfartygen runt Närvaron av tenn och gummi gjorde Singapore till en av de ledande hamnarna i […]. Men jämfört med USA-kulturen kontrolleras och regleras tv-program i Kina av staten, en situation som har tvingat vissa ungdomar att ta till internet-tv där de tittar på nedladdade […]. Bland de viktigaste frågorna som lyfts fram är upprätthållandet av homogenitet i befolkningen, inrättandet av ett ordentligt system för lagföring av brottslingar samt involveringen av vissa intressegrupper i att berömma […].


Detta har varit fallet särskilt när det gäller det västerländska samhället från början till mitten av 1900-talet och den framväxande internationella normaliteten i slutet av 1900- och 2000-talet. Organisationskulturen är mycket viktig för företaget eftersom den gör det möjligt för ledningen att säkerställa att alla anställda är anpassade till kulturen och fattar beslut i enlighet med företagets policyer om […]. I detta avseende påverkar begreppet stereotyp också social kategorisering och informationsutbyte i samband med tvärkulturell kommunikation. Ett av de mest effektiva sätten att utrota stereotypt och linjärt tänkande är att förändra […]. Med tanke på systemet för mänskliga rättigheter som den kinesiska regeringen föreslår, och jämför det med det som infördes i USA, har man alla rättigheter att hävda att det finns vissa skillnader mellan […].


Marknadsförarna skickar ett budskap till konsumenterna att de måste äta snabbmaten för att uppleva godheten och det uppfriskande minnet som inte kan hittas i någon annan mat. Man måste dock erkänna allmän okunnighet om det faktum att islam är föregångaren till den västerländska vetenskapen och har format den genom århundradena. Sammanfattningsvis kan man bekräfta att […]. Trots de fattigas vilja att flytta bort och arbeta sig ur det, gör den rådande politiska och sociala miljön kriget mot de fattiga oundvikligt. I vissa samhällen är föräldrar involverade i valet av make till sina barn. Människors sätt att leva är ett resultat av deras kultur.


Denna fråga har noggrant undersökts i media som specifikt fokuserar på utvecklingen och omvandlingen av motkulturen som i sin tur har provocerat fram kapitalismens expansion, har introducerat innovation till mainstreamkulturen, […]. Under den här eran längtade de efter att ha sin kultur intakt och obefläckad av de vita bosättarnas levnadssätt som skildras i framförandet av Lakota Ghost Dance, som var en performativ kulturell och religiös […]. Författarens forskning visar på begränsningarna i de informella strukturerna i hanteringen av äldre. Hon är arrangör av släktträffarna och vårdnadshavare för släkthistorien. Folkets religiösa tro hade också en stor inverkan på folkets kultur i den antika världen.


I själva verket är detta styrkan i populärkulturen där en individ tycks ha förändrats av de händelser som händer i hans liv. Det faktum att hon kunde införliva elementen från både den afrikanska och den europeiska kulturen gjorde att Karen Blixen blev en modig kvinna som hon hade blivit. Undersökningen gör en tydlig hänvisning till australierna som levde i eran vid den tiden. Med tanke på att ritualer och stereotyper är en del av övertygelser, värderingar och normer som samhället har vid ett givet tillfälle i historien, har användningen av telefoner i sms när du kör bil har ritualer och stereotyper associerade […].


Syftet med fallstudien är att belysa de förändringar som behöver genomföras av ledningen för organisationen och ge några rekommendationer om hur man bäst kan genomföra förändringarna med lite […]. Européernas bosättning i Australien hade ytliga effekter på aboriginernas grupper på kontinenten. Kolonialisterna hävdade att huvudsyftet med den nära övervakningen var att skydda aboriginerna från […]. Förväntningarna från organisationen definieras på webbplatserna och de hjälper till att bestämma den bästa strategin som ska antas av företaget.


Gay Pride-paraden erbjuder lesbiska, homosexuella män, bisexuella och transpersoner möjligheten att vara ute och stolta, synliga i samhället och uppnå legitimitet i den politiska och offentliga sfären. Kulturens inverkan på livserfarenhet och trossystem Intervjupersonen förklarade att han, efter att ha fötts i Sverige, där Lutheran är huvudkyrkan, följde den lutherska kyrkans lära. Globaliseringen av sättet att leva, påverkan på sedvänjor av världens och dess invånares större sammanslutning än någonsin, kan inte ses mer än i den skiftande […]. Amerika som land kom till som en smältdegel av kulturer eftersom många invandrare från olika delar av världen flyttade till staterna på jakt efter den amerikanska drömmen.


Eftersom olika samhällen har olika klädkulturer är det viktigt för besökare och invandrare att anamma klädkulturen i det land de befinner sig i. Detta kommer att visa en viss enhet och respekt […]. Denna uppsats förklarar effekterna av organisationskultur på chefsbeslut och hur kultur kan påverka chefer att fatta beslut. Vissa kulturer tillåter anställda på låg nivå att fatta beslut på egen hand närhelst det är nödvändigt […]. Men på landsbygden är trä- och prefabricerade hus vanliga på grund av tillgången på timmer och bristen på cement på sådana orter.


Detta beror på det varma vädret i de flesta […]. Asiatiska kunder är kända för att alltid förvänta sig kvalitetstjänster oavsett kostnaden för tjänsten. Dessutom är de kända för att föredra tjänster där kvaliteten på det mellanmänskliga förhållandet och interaktionen mellan dem […]. Denna studie försöker extrapolera och förutse svårigheterna till följd av sammanslagningen av de två sjukhusen och föreslår möjliga taktiska lösningar. Skillnaden mellan högkultur och lågkultur behövs för att producera konstverk som inspirerar och leder till större prestationer. Media har varit avgörande för att försöka förklara för människorna meningen med kultur och i slutändan göra det möjligt för dem att ha en kulturell identitet. Detta skapar en önskan i varje […]. De inkluderar: Gobi- och Taklamakanöknarna, de Gula och Yangtze-floderna och Himalaya.


För egyptierna var Nilen också en transportkälla, vilket underlättade folkets rörelser upp och […]. Syftet med uppsatsen är att fastställa fallets bidrag till den nuvarande populära amerikanska kulturen och konsten. Även om landet har beviljat uppehållstillstånd till miljontals invandrare sedan urminnes tider, har den snabba tillströmningen av invandrare skapat oro bland de amerikanska medborgarna att invandring skulle kunna påverka deras sociala och […]. Som sådan är studien i en position att belysa orsakerna till kremering, och detta i sin tur hjälper oss att förstå attityden till begravningsmetoder bland kineser som bor i Taiwan. Processen genom vilken konsumtionen ökar och bibehåller tillväxtmomentumet är en konsekvens av kopplingen mellan tillväxten i ekonomin, ökningen av inkomsten per capita, ökad konsumtion, ökningen av butiksytor […].


Populärkulturen har förändrat hur människor klär sig och att klä sig som de flesta på musikvideorna gör är coolt, oavsett hur irrelevant ett plagg är för situationen. I Mexiko är det vanligtvis olika nivåer av val, det vill säga presidentvalen, kongressvalen och delstatsvalen. Tidningens fokus kommer att ligga på skillnaderna mellan kulturerna i Disneyland i USA och Kina. Nettoresultatet är en global kultur; effekten och omfattningen av den globala kulturen i världen varierade mellan nationer och kontinenter; utvecklade länder har sin kultur mer spridd och enhetlighet kan vara […]. Problemen som diskuterades i filmerna och diskuterades i tv-program och tidningar var kopplade till krigsstriderna med representationen av soldaternas liv.


Den haitiska kulturen har både spansk, amerikansk och fransk musik. Salladen tillhandahålls som ett komplement till haitiska måltider. För det andra bör RBS-medborgare överväga att involvera sina anställda i utformningen av nya förändringar inom organisationen. I enlighet med detta förklarar RBS medborgaradministration för sina anställda motivet till förändringarna. De involverar ceremonier av de positiva aspekterna av skolan, vilket leder till att medlemmarna i samhället och skolan sammanförs. Ju mindre tid vi engagerar oss i dessa sinnesmönster, desto mer sannolikt kommer vi att förlora dem alla. Till exempel kan vi läsa e-postmeddelanden och rensa föremål från våra ständigt växande att göra […]. Denna artikel utforskar det unika med den irokesiska kulturen och anledningen till att den är allmänt beundrad av många människor i världen idag.


De olika stammarna i Iroquois League hjälpte mycket i […]. Idrottskulturen skildrar de svartas förträfflighet och bidrag som helhet och detta har till och med ökat deras popularitet i media. Toni Morrison i The Bluest Eye spårar de svarta människornas historia på det mest produktiva och unika sätt som spårar deras position och liv i samhället. Clovis-folket kom och bosatte sig i vida områden i Nordamerika; och nuförtiden finns det olika studier, frågor och debatter som rör den osäkra perioden de existerade och deras inflytande på kulturerna i […].


En av utmaningarna som identifierats vid genomförandet av utbildnings- och utvecklingsprogram är att medarbetarna är mindre engagerade och när det gäller att delta i programmen. Med tanke på populärkulturen efter andra världskriget, kan det ökade intresset för film och musik komma ihåg. Hamlets död när pjäsen slutar indikerar att även om han var det definitiva svaret på alla frågor som han stod inför när han mötte döden, var han inte i någon position att ge någon […]. Huvuddragen i renässanskulturen som också bestämmer elementen i renässanslitteraturen är humanismens filosofi, konstverkens sekulära karaktär och orienteringen om de antika mönstren.


Hon beskriver hur eleverna reagerar på ett förbättrat schema och hur lärare ändrar den kulturella bakgrunden för språket eller det engelska konstprogrammet. I synnerhet kan man tala om upprättandet av en medborgerlig stat, antagandet av nya förhållningssätt till utbildning och vetenskap, utvecklingen av nya konstnärliga former och en mer kritisk inställning till de människor som […].

No comments:

Post a Comment